Ruud, illustrator & Margot, schrijver

Ruud en Margot

Ruud en Margot

Ruud tekent en ontwerpt al zijn hele leven. Hij maakt en creĆ«ert van schilderijen meubels tot illustraties. En steeds met een doel hij wil de wereld kleurrijker maken.  Ruud is de illustrator van onze kinderboeken. Met passie en overgave tekent hij de allerliefste personages, met een hoge aaibaarheidsfactor.

Margot schrijft veel voor haar werk, ze houdt van de Nederlandse taal en mooie woorden. Ze beschikt over een rijke fantasie die ze verwerkt in onze kinderverhalen. Grappige onverwachte wendingen liggen altijd op de loer en ze gaat altijd op zoek naar de verbinding met de lezer, de wereld van het kind.

Samen vormen wij, sparkling society verhalen en illustraties. We maken unieke, grappige kinderboeken met uitdagende doe-opdrachten.  Wat zie je? Wat hoor je? En wat doe je?

Met onze verhalen en tekeningen steken we alvast een klein vuurtje aan om de verbeelding aan te wakkeren.  Het vuur knettert en de vonken spatten ervan af als er weer een nieuw verhaal ontstaat, de magie van creatie doet dan zijn werk.

 home  Sparkling Society op Facebook